Welke trucs gebruiken goksites om je vast te houden?

Welke trucs gebruiken goksites om je vast te houden?

2:15

Video

Explainer
Welke trucs gebruiken goksites om je vast te houden?

Gepubliceerd: 24-11-2022

Laatste update: 01-05-2024

Goksites halen alles uit de kast om jou naar hun site te lokken en daar te houden. Presentator Ajouad El Miloudi laat zien welke slimme trucs ze hiervoor gebruiken.

Redacteur: Niki Ipenburg

Ajouad El Miloudi is presentator en oa bekend van de Keuringsdienst van Waarde, De Reünie en De Rekenkamer. Sinds 2021 presenteert hij de talkshow De Sociëteit bij de NTR. 

Presentator
:  Ajouad El Miloudi

Programma: #Ajouad (NTR)

Na het legaliseren van online gokken in 2021 beleven goksites gouden tijden. In de eerste helft van 2022 hebben we al 486 miljoen euro ingezet op goksites. Met het WK erbij zal dit eind van het jaar waarschijnlijk tot ruim een miljard oplopen.

Maar op die goksites komen we niet zomaar. Goksites verleiden ons met verschillende trucs naar hun site. Zo proberen ze je te lokken met aantrekkelijke reclames en het bieden van gratis bonussen en ronden. En als ze je eenmaal binnen hebben zijn er andere trucs om je op hun site te houden. Dit doen ze bijvoorbeeld door een verlies op een overwinning te laten lijken en je binding met de site te vergroten door je contact te laten maken met andere spelers en een spelleider.

Stream de hele aflevering van #Ajouad over gokken op NPO Start.

Ook interessant

om te weten