Over Net in Nederland

Net in Nederland is het online platform van de NPO voor en door nieuwkomers. Net in Nederland helpt nieuwkomers om hun weg te vinden in de Nederlandse samenleving. De verhalen gaan over geschiedenis, cultuur en maatschappij. Net in Nederland brengt de verhalen in het Nederlands en het Arabisch.

هولندا الآن" منصة الكترونية مخصصة للقادمين الجدد. تعمل المنصة على تسهيل عملية إندماج القادمين الجدد في المجتمع الهولندي، وتتمحور القصص التي تصنعها حول الثقافة والتاريخ والمجتمع. وتُنشر هذه القصص باللغتين العربية والهولندية.

Net in Nederland wordt mede mogelijk gemaakt door...

Net in Nederland is een initiatief van de omroepen AVROTROS, BNN-VARA, KRO-NCRV, VPRO, EO, MAX en HUMAN en wordt ondersteund door de NPO, NTR, NOS en het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid.

Net in Nederland wordt ondersteund door het AWO-Fonds, het Arbeidsmarkt- Werkgelegenheids- en Opleidingsfonds voor de Omroep.

Net in Nederland wordt gemaakt door:

Net in Nederland wordt gemaakt voor en door nieuwkomers.

Somer al Abdallah – redacteur
Anne Gooren – redacteur
Yaghoub Sharhani – redacteur
Lamies Salem – stagiair
Tess de Bruijn - redacteur
Yasmin Eldegwy - redacteur
Mustafa Aljaradi - redacteur
Taco Lindenkamp - producer
Madelon Stokman – eindredacteur

Volg Net in Nederland...

Op Facebook. Net in Nederland heeft een grote online community. Op de Facebook-pagina van Net in Nederland delen we story's, maar ook nieuwsupdates, belangrijke informatie en video's over bijvoorbeeld taal en de Nederlandse feestdagen.

En op Twitter. Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws over nieuwkomers in Nederland? Volg Net in Nederland op Twitter!